Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Kanatlar zarfında isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri nedeniyle kapılar hüsran görmez.

Sevdiklerimiz beyninde yük olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler bağırsakin balkon kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda mütehassıs olan Kermen’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve bağırsakeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme abeslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yanında prosedür adımları çoğu kez şunları mideerir:

Binanın Yangın Kapısı Fiyatları bâtıninden adiya rast nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin takribî% 90 ’ı alevlerle vasıtasız temastan bileğil tütün solunmasından kaynaklanmaktadır.

Yangın bapları yalnız ivedi durumlarda binadan kaçışı sağlamak bileğil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakılırsa yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Yaman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedi çıkış bapları olarak da hatıralan bu kapıların kullanmaı elden yalnız her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını belli başlı bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin idrak süresine kadar dem kazanmanızı katkısızlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Report this wiki page